August Strindberg

August Strindberg

Egtl. Johan August Strindberg

Født 22. januar 1849 i Stockholm - død 14. maj 1912 sst.

Læs mere om August StrindbergDet røde værelse

Det røde værelse

"Det røde værelse" er et lokale i varieté-restauranten Berns Salonger i Stockholm, hvor byens bohemer mødtes og diskuterede - og drak og spiste, når en af dem var kommet til penge. En af dem er den unge Arvid Falk, der i sin stræben efter frihed o..

50,00 kr. (vejl.)

Frøken Julie

Frøken Julie

Det er St. Hans aften, og herregårdsfrøkenen kommer hjem efter at have deltaget i folkenes dans. Hun går ind i køkkenet og begynder at lægge an på lakajen Jean, der egentlig er forlovet med kokkepigen, men ikke e..

20,00 kr. (vejl.)

Hemsöboerne

Hemsöboerne

- En skærgårdsfortælling Värmlændingen Carlsson tager tjeneste som forkarl på en gård på Hemsö i Stockholms skærgård. Livet blandt skærgårdsbønderne er et noget s&a..

40,00 kr. (vejl.)

Klokkeren på Rånö

Klokkeren på Rånö

Skærgårdsfortællinger. Næsten halvdelen af bogen optages af fortællingen om den romantiske klokker på Rånö, Alrik Lundstedt: en musikalsk fiskersøn, som kommer på Akademiet i Stockholm og..

40,00 kr. (vejl.)

Ved havbrynet

Ved havbrynet

Axel Borg, et ærgerrigt nietzsche'sk overmenneske og intelligensaristokrat (med adskillige af Strindbergs egne træk i sig), har efter mange års forfølgelse og nedvurdering af sine samtidige landsmænd fået en s..

40,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)