Velkommen hos eBibliotek 1800

Vi producerer genudgivelser af mere eller mindre klassiske værker. Vore udgivelser er i epub-formatet med opdateret retskrivning, korrekturlæste og stavekontrollerede - ingen manglende sider, gotiske bogstaver og dårlige scanninger eller andre "charmerende" leftovers fra gamle, lasede papirudgaver. En række værker er helt eller delvis nyoversatte, enten fordi den gamle oversættelse var ukomplet, eller fordi der simpelthen ikke tidligere har eksisteret en dansk oversættelse af værket. Alle bøger er "håndkodede" og med en så minimalistisk formattering som muligt for at gøre dem anvendelige i en hvilken som helst ebogs-læser eller -program, og overlade de fleste valg som fx. skrifttyper, størrelse osv. til læseren. Vore bøger konverterer også uden besvær til iBooks og Kindle. Men forvent ikke en bog med sidetal og fodnoter som på tryk - vi producerer ebøger, ikke efterligninger af trykte bøger.

Her på siden finder du forlagets udgivelser samlet. Der er et link på hver bogs præsentantationsside til bogpriser.dk og bogrobotten.dk, hvor nogle af forhandlerne og deres priser kan findes - det er som regel muligt at finde bøgerne til priser både over og under vores vejledende pris.

Mange netboghandler leverer pr. email inden for 10 minutter, andre giver direkte adgang til download ved betaling.

Hvis du vil følge med i vore udgivelser, er den nemmeste måde at abonnere på vores feed - klik på -symbolet. (Kræver udvidelse til Chrome, de fleste andre browsere kan uden videre læse feeds. Foretrækker du en standalone feed-læser, anbefaler vi det gratis RSS-Owl, som findes til både Windows, Linux og Mac.)

Seneste udgivelser Abonnér

Tess

Tess

40,00 kr. (vejl.)

Kusine Phillis

Kusine Phillis

25,00 kr. (vejl.)

Charleys tante

Charleys tante

25,00 kr. (vejl.)

Københavns mysterier

Københavns mysterier

25,00 kr. (vejl.)

Nero og Akté

Nero og Akté

40,00 kr. (vejl.)

Den røde latter

Den røde latter

25,00 kr. (vejl.)

Klosterjægeren

Klosterjægeren

25,00 kr. (vejl.)

Eventyrblod

Eventyrblod

25,00 kr. (vejl.)

Titler på vej

  • Leonid Andrejev: Den tøde latter - udk. 17. juni 2016
  • Alexandre Dumas: Nero og Acte - udk. 23. juni
  • Elisabeth Gaskell: Kusine Phillis - udk. 6. juli
  • Thomas Hardy: Tess - udk. 15. juli
  • Charles Perrault: Eventyr
  • Brandon Thomas: Charleys tante - farce i tre akter - udk. 4. juli
  • Émile Zola: Nana